Nå får Nicolaisen sjansen

Han hadde tilbud om å gå til andre klubber i januar, men valgte å bli i Pompey. Etter Jack Whatmoughs røde kort tirsdag, får danske Rasmus Nicolaisen sjansen til å vise at han skal være et førstevalg.


NYHETER: Rasmus Nicolaisen er på lån i Pompey fra Midtjylland. Kontrakten gjelder for hele 2020/21-sesongen, men alle parter hadde muligheten til å avslutte samarbeidet i januar om en ikke var fornøyd.

Nicolaisen har ikke lagt skjul på at han har fått mindre spilletid enn han hadde håpet på, men han har også vært ujevn i sine prestasjoner når han har fått spille.

SE OGSÅ: Rasmus Nicolaisens spillerprofil

 

– Har funnet seg til rette i Portsmouth

23-åringen skal ha vurdert andre tilbud i januar, og ifølge Pompeys daglige leder Mark Catlin var flere andre klubber interessert i å hente dansken, men nå er fristen for å si opp avtalen over. Det betyr at Nicolaisen blir i Pompey sesongen ut.

– Avtalen med Rasmus er klar på at han nå kommer til å spille resten av sesongen for oss. Han har funnet seg til rette her med sin unge familie, og selv om andre klubber kom på banen har Rasmus valgt å bli i Pompey og kjempe for en plass i startelleveren.

– Rasmus er utvilsomt en god spiller, men dessverre for han var han ute av laget i den perioden hvor laget spilte veldig bra og holdt nullen i kamp etter kamp. Da er det vanskelig å komme inn og ta noen andres plass. Men alle i klubben er klar over hans kvaliteter og vi vet at han er en god spiller. Det er en styrke for Pompey å ha en spiller som Rasmus i bakhånd, sier Catlin til lokalavisa The News.

Rasmus Nicolaisen står med 13 kamper (1 mål) så langt. Kommende lørdag skal Pompey spille borte mot Charlton i serien. Da blir Rasmus Nicolaisen trolig midtstoppermakker til Sean Raggett.

Jack Whatmough fikk direkte rødt kort mot Lincoln. Selv om Pompey har anket utvisningen, kan han og Pompey trolig forberede seg på tre kamper på tribunen for midtstopperen.