Rasmus Nicolaisen

Rasmus Schmidt Nicolaisen.


Fødselsdato: 16. mars 1997

Fødested: Danmark

Høyde: 1,91 meter

Posisjon på banen: Forsvarsspiller, hovedsakelig midtstopper

Overgangssum til Pompey (antatt): Kom på lån fra Midtjylland september 2020.

Debut for Pompey: 6/10 2020, borte mot Southend (seier 3-0) i EFL Trophy

Pompey: 27 kamper (1 mål)

Tidligere klubber: Midtjylland (har gått gradene fra ungdomsfotball)

Etter Pompey: Returnerte til Midtjylland

Landskamper: U-landskamper på flere nivåer for Danmark.

Trivia:

– Høyreist og duellsterk midtstopper som kom til Pompey på sesonglangt lån fra Midtjylland i september 2020.

– Har gått gradene i Midtjylland siden han var ungdom.

– Har vunnet både serien og cupen i Danmark med Midtjylland.

– Det ble med én sesong i Pompey for danske Rasmus Nicolaisen. Var lenge et tredjevalg på stopperplass, men fikk spille en del da det var skader og karantener på andre stoppere. I andre halvdel av 2020/21-sesongen, var han ute av ulike årsaker. Han ble pappa og måtte stå over på grunn av fødsel og han ble forbigått også av Lee Downing og James Bolton i perioder, slik at han var helt ute i kulden. Han styrket ikke sine muligheter for spilletid da han ble tatt for å spille penger på andre fotballkamper. Det fikk han en stor bot for. Nicolaisen var ikke dårlig i de kampene han spilt, og han fikk totalt 27 kamper for Pompey (21 av dem i serien), men han klarte heller ikke å markere seg så godt som han hadde håpet på. Returnerte til FC Midtjylland ved sesongslutt.