Pompey låner Swansea-spiller

George Byers kommer på lån fra Championship-klubben Swansea City.


NYHETER: Ingen tvil om at det blir hard konkurranse om midtbaneplassene i Pompey framover. Tom Naylor og Andy Cannon har vært to av våre beste spillere denne sesongen og i tillegg har vi lånt Harvey White fra Tottenham. Nå kommer nok en midtbanespiller på lån ut sesongen.

24 år gamle George Byers skal ha trøye nummer 16 i Pompey ut sesongen. Han gikk gradene i Watford, men spilte kun én kamp der før han gikk til Swansea. Hos waliserne har han spilt over 50 kamper i Championship, og har dermed erfaringen og kvaliteten Pompey trenger i sin kamp for opprykk til nettopp Championship.

– Han er en talentfull offensiv midtbanespiller med mange kamper bak seg i Championship. Vi ønsker å være så sterke som mulig i alle lagdeler, spesielt ettersom sesongen ikke er halvspilt ennå. 

– Nå har vi stor konkurranse og mange muligheter på midtbanen, kommenterer manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

Byers kom til Swansea i 2016 og spilte fast for dem i Championship forrige sesong fram til han ble skadet og mistet play-off-kampene.

Den tidligere skotske u-landslagsspilleren har scoret åtte mål på 65 kamper for Swansea, som selv er med i toppen av Championship denne sesongen.