George Byers

George William Byers.


Fødselsdato: 29. mai 1996

Fødested: Ilford, England

Høyde: 1,80 meter

Posisjon på banen: Midtbanespiller

Overgangssum til Pompey (antatt): Kom på lån fra Swansea City januar 2021

Debut for Pompey: Hjemme mot Lincoln City (tap 0-1) i League One 26/1 2021

Pompey: 15 kamper (2021)

Tidligere klubber: Watford (2003-16), Swansea City (2016-)

Landskamper: U-landskamper for Skottland

Trivia:

– Gikk gradene i Watford fra han var sju til han ble profesjonell fotballspiller i klubben. Debuterte for førstelaget i januar 2015 i en Championship-kamp mot Charlton. Det ble derimot også hans eneste kamp for klubben.

– Da kontrakten hans gikk ut sommeren 2016, skrev han under for Premier League-rivalene Swansea City. Byers fikk aldri spilletid i Premier League, men fikk mye tillit etter nedrykket til Championship.

– Gikk på lån til Pompey januar 2021. Viste i glimt at han har høyt nivå inne, men var veldig inn og ut av laget. Fikk totalt 15 kamper – mange av dem som innbytter – før han returnerte til Swansea ved sesongslutt.