Pompey-spiller testet positivt

Ronan Curtis testet tidligere i uka positivt for Covid-19. Han står selvfølgelig over lørdagens seriekamp borte mot Fleetwood.


NYHETER: Da Pompey møtte Bristol City i FA-cupens 3. runde forrige lørdag, var det uten Ronan Curtis. Det ble spekulert i at han sto over på grunn av at han var aktuell for en overgang til en Championship-klubb, men det ble hevdet fra hans mor at han var skadet (på Twitter) og fra klubben at han var syk.

SE OGSÅ: Spillerprofilen til Ronan Curtis

Selv om samtlige Pompey-spillere var testet for Covid-19 nylig, valgte Pompey å teste Curtis på nytt da han ble syk. Resultatet var at han testet positivt.

 

Ingen andre testet positivt

Heldigvis for Pompey hadde han ikke vært med på bussen til Bristol. Han gikk i karantene hjemme så snart han følte symptomer og hadde ikke kontakt med noen i Pompey etter det.

For sikkerhets skyld, testet Pompey samtlige i spillerstallen og trenerteamet på nytt, men det var ingen flere positive tester.

Dermed er det kun Ronan Curtis som er ute med Covid-19 for Pompey nå. Resten av Pompey-stallen er friske og morgendagens bortekamp mot Fleetwood ser ut til å bli spilt som oppsatt.

Ronan Curtis sto over på grunn av sykdom forrige helg. Denne uka kom bekreftelsen på at han er smittet av Covid-19.