Tre utsatte kamper

Bortekampen mot Accrington Stanley ble den tredje utsatte kampen på rad for Pompey. Nå er ny dato funnet for én av kampene.


NYHETER: Vi skulle spilt hjemme mot Swindon Town og borte mot Bristol Rovers i romjulen, men på grunn av Covid 19-smitte hos flere Pompey-spillere ble disse kampene utsatt.

Det ble også en rekke andre kamper i League One, men Lincoln City spilte to kamper og passerte oss på tabellen før nyttår.

Lørdag 2. januar skulle Pompey møtt Accrington Stanley på bortebane, men selv om begge lags spillere var klare for kampen ble også den utsatt. Årsaken var en kulden som hadde gjort banen uforsvarlig å spille på. Dermed ble også den kampen utsatt. Hull City benyttet sjansen til å passere oss på tabellen da de slo Charlton 2-0 på hjemmebane. Dermed er Pompey nå nummer 3 på League One-tabellen. En tabell med svært ujevnt antall kamper. Pompey har totalt tre utsatte kamper det må finnes ny dato til, men det er lag som har fem og seks kamper også.

SE OGSÅ: Terminlisten

 

Pitman til Fratton Park i februar

Når det gjelder hjemmekampen mot Swindon Town, har den nå fått ny dato. Brett Pitmans nye klubb skulle spilt på Fratton Park på Boxing Day, men det blir nå i februar. Tirsdag 9. februar klokka 20.45 (skandinavisk tid) skal Pompey spille hjemme mot Swindon Town.

Ny dato for bortekampene mot Bristol Rovers og Accrington Stanley er ikke fastsatt.

Pompeys neste kamp er 3. runde i FA-cupen mot Bristol City (borte) søndag 10. januar.

Brett Pitman er nå Swindon-spiller. Han returnerer dermed til Fratton Park i februar.