2020-21: Burton Albion – Portsmouth 2-4

Harness var hård ved sin gamle klub.

Et hattrick af Marcus Harness inklusiv et mål sat ind med hælen, halvandet selvmål af Tom Naylor og et mål af vores egen Jack Whatmough. Der var gang i den i Burton da vi endelig noterede os for sæsonens første sejr i en kamp, hvor Harness leverede en pragtpræstation, men hvor det også blev tydeligt, hvorfor at hjemmeholdet nu har lukket ti mål ind i fire kampe.

Med sejren strøg vi op på 11. pladsen i League One, hvor flere klubber som var tippet til topplaceringer har fået en halvsløj start. Således ligger Oxford United efter 4. Spillerunde nr, 18, Fleetwood er nummer 21 og under stregen mens Blackpool ligger lige efter på en 22. plads. To klubber, Lincoln City og Hull City, har maksimumpoints med 12 af slagsen.

Den officielle kamprapport fra klubbens hjemmeside:

https://www.portsmouthfc.co.uk/news/2020/october/match-report-for-burton-albion-vs-portsmouth-on-03-oct-20/

Kommentarer fra manager Kenny Jackett

“It’s a first win in the league this season – and we did need it. I’m sure the players will gain confidence from that. We played very well in the first half and created plenty of chances, but then gave two bad goals away. But we closed the back door in the second period and looked a lot more solid defensively, allowing us to really push on. The previous week at Wigan saw us lose our way a little bit and we were determined not to let that happen again.”

“I was pleased with our commitment and attitude – and now we have to look to build on that, with the games coming thick and fast throughout October. You can’t take anything for granted and we want to keep as many of these guys as fit as possible because we want to kick on.”

League One, The Pirelli Stadium, 3. oktober 2020

Burton Albion – Portsmouth 2-4 (2-1)

02. minut: 0-1 Marcus Harness

14. minut: 1-1 Lukas Akins

20. minut: 2-1 Tom Naylor (selvmål)

47. minut: 2-2 Marcus Harness

60. minut: 2-3 Jack Whatmough

74. minut: 2-4 Marcus Harness

Opstillingen (4-2-3-1): MacGillivray; Johnson, Whatmough, Raggett, Brown; Naylor (anfører), Morris; Williams (Curtis ’62), Harness (Cannon ’90), Jacobs; Harrison (Marquis ‘86)

På bænken: Bass, Curtis, Cannon, Marquis, Nicolaisen, Pring og Close

Advarsler: Harrison

Tilskuere: Ingen

Interview med Kenny Jackett efter kampen:

 

 

Kampens højdepunkter: