Duncan Turnbull

Duncan Turnbull.


Fødselsdato: 8. mai 1998

Fødested: USA

Høyde: 2,04 m

Posisjon på banen: Keeper

Overgangssum til Pompey (antatt): Kom gratis fra amerikansk universitetsfotball i mars 2020.

Debut for Pompey: Ikke debutert ennå

Kamper for Pompey per 17.1.20:

Kontrakt: Ut 2020/21-sesongen

Tidligere klubber: Notre Dame (-2020)

Trivia:

– Selv om han er amerikansk og har bodd i USA hele sitt liv fram til han signerte for Pompey, hadde han vært på Fratton Park flere ganger. Med besteforeldre i Fareham har han vært med sin bestefar for å se Pompey mange ganger i oppveksten. Bestefaren hadde sesongkort i over 20 år.

– Fikk en kjedelig start på sin Pompey-karriere da Korona-pausen kom like etter at han hadde signert. Dermed måtte Pompey skrinlegge sin plan om å låne ham ut til en klubb utenfor ligasystemet for å gi ham kamperfaring før 2020/21-sesongen.

– Pompey har opsjon på ytterligere én sesong etter 2020/21-sesongen.