4 dager igjen: Håper å gjøre comeback mot Oxford

Bryn Morris har vært nesten konstant skadet etter at han kom fra Shewsbury for halvannet år siden. Nå håper midtbanespilleren å gjøre comeback i play-off-kampene mot Oxford.


NYHETER: 24 år gamle Morris står med 8 kamper og 1 mål for Pompey. Alle kampene ble spilt i andre halvdel av 2018/19-sesongen etter at han ble kjøpt fra Shrewsbury i januar 2019.

Morris imponerte ikke i løpet av disse kampene, men var skadeplaget allerede da. I 2019/20-sesongen har han ennå ikke vært på banen. Midtbanespilleren har vært konstant skadet. Nå melder han seg spilleklar til play-off-kampene mot Oxford førstkommende fredag og mandag.

– Jeg var begynt å trene igjen et par uker før Korona-stengingen. Jeg hadde riktignok ikke begynt å trene for fullt med førstelaget, men nå er jeg helt klar og det føles godt etter å ha vært så lenge ute med skade.

SE OGSÅ: Bryn Morris sin spillerprofil

– Det har vært et tøft år, men nå spiller jeg fotball uten å ha smerter noen steder. Det har vært tøft, både fysisk og mentalt. Jeg har hatt operasjoner og besøkt flere spesialister, og når det ikke har gitt ønsket resultat, begynner en å lure på om en noen gang kommer tilbake, forteller Morris til Pompeys offisielle webside.

 

– Har klart meg bra i treningskampene

Morris takker familien og Pompeys fysioterapeut Bobby Bacic for støtte i en vanskelig periode.

– De har måttet tåle mye klaging fra meg. Jeg har følt meg frustrert og alene til tider. Hodet vil en ting, men kroppen vil noe annet. Det har vært tider der bare det å skifte stilling i senga, eller å komme seg opp av sofaen har vært smertefullt.

– Jeg har visst jeg var langt unna å spille fotball igjen, og da er det tøft å sitte på tribunen og se lagkameratene spille kamper uke etter uke. Nå kan jeg derimot ikke vente med å spille fotball igjen. Forberedelsene våre har vært gode og jeg har klart meg bra i treningskampene. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang igjen, avrunder Morris.