3 dager igjen: Én spiller utilgjengelig på grunn av selvpålagt isolasjon

Pompey har en skadefri tropp før play-off-kampene mot Oxford, men én spiller har valgt å holde seg hjemme i isjolasjon av frykt for Covid-19. Denne spilleren er ikke aktuell for spill i play-off.


NYHETER: Hvem spilleren er, vil verken manager Kenny Jackett eller noen andre i klubben si noe om. Det spekuleres i sosiale medier, og da er det først og fremst en midtstopper som kommer fra egne rekker som nevnes, men fram til kamptroppene mot Oxford offentliggjøres forblir det trolig ukjent.

Årsaken til at spilleren har valgt å ikke returnere til trening, slik alle andre lagkamerater gjør (inkludert de som har hatt Covid-19), skal være frykt for å ta med seg smitte hjem til familiemedlemmer. Personlige årsaker er den offisielle begrunnelsen til spilleren, og den aksepteres av Kenny Jackett.

SE OGSÅ: Spillerstallen til Pompey

 

Forståelsesfull Jackett

– Spilleren er ikke aktuell til Oxford-kampene, og sannsynligvis er han heller ikke aktuell om det skulle bli play-off-finale. 

– Alle har forskjellige livssituasjoner og alle må ta sine avgjørelser basert på det. Jeg vil ikke presse noen til å stille på trening igjen om de er ukomfortable med det slik situasjonen er. Spilleren er i en vanskelig situasjon personlig og er derfor ikke komfortabel med å returnere til treningsfeltet. Skulle vi presset ham tilbake på trening og kamp, tror jeg ikke det hadde vært bra for noen. Spilleren ville neppe vært i stand til å prestere bra heller, sier en forståelsesfull Pompey-manager til lokalavisa The News.

Han er uansett fornøyd med hva han ser på treningsfeltet i oppkjøringen til fredagens hjemmekamp mot Oxford.

– Vi konsentrerer oss om spillerne som er tilgjengelige, og jeg er fornøyd med det jeg ser. Nå har vi full fokus inn mot de to kampene mot Oxford fredag og mandag, sier Kenny Jackett.

Under en hilsen fra formann Michael Eisner i forkant av play-off-kampene mot Oxford: