Supportercupen 2019

Det var en våt og småkald dag på Nordre Åsen, og vi stilte lag for niende gang i historien.


SUPPORTERCUPEN: Håvard Myhre var nok en spillende lagleder. Og ikke nok med det. Han er også skrivende. Vi overlater oppsummeringen av årets cup til Myhre:

 

Stilte amputert mot QPR

I år, så stilte vi temmelig mannsterke på papiret, men dessverre, så mistet vi 2 spillere rett før start grunnet skader, men vi var likevel elleve stk. Dog vi var ni stk i første kampen mot QPR 1.

Vi ble ikke helt enige der og da, men i mine øyne, så var dette en temmelig jevnspilt kamp. Vi skapte ikke så mye selv, men det gjorde heller ikke QPR.

Vi tapte dessverre til slutt 2-0, men det var en god kamp av oss til med tanke på at det var første kamp.

 

Selvkritisk keeper mot Wolves

Kamp nummer to, mot Wolves, ble en litt annen affære.

Vi ble endelig fulltallige, da Lars Risan og Torjer Meling kom halvveis inn i kampen. Nok en jevnspilt kamp, og vi skapte flere sjanser i denne kampen.

Det ble en temmelig surt 5-1-tap. Det skal nevnes at resultatet hadde vært noe helt annet, om ikke vår kjære keeper hadde vært på bærtur i Karibien i hele kampen. Jeg spilte med et par skader, men jeg burde nok ha reddet samtlige mål. Så dette resultatet henger på min kappe.

Kampens høydepunkt må være Kims fantastiske redning på streken, etter at keeper var runda og Wolves spilleren kunne bare putte i åpent mål.

Kim sin akrobatiske redning fikk hele Cheltenham-gjengen på sidelinja til å bryte ut i et jubelbrøl Fratton Park verdig!

 

Mistet seieren på slutten mot Tottenham

I siste kampen, så hadde vi ikke annet enn æren å spille for, så derfor passet det perfekt at motstander var laget vi ALDRI taper for, nemlig Tottenham 3.

Lars og Torjer dro med seg et solid forsvarsspill, og vi fikk litt mer å spille på.

Det lå en god stund an til å bli en etterlengtet 3-2 seier for oss, men dessverre, så fikk Spurs en utligning mot slutten, og det endte med 3-3.

 

Nykommer Sam kjempet som en løve

Gøy å se alle sammen! Spesielt alle de nye.

Gøy å se nykommeren og vårt engelske tilskudd Sam kjempe som en løve på topp der.

Dagens lille høydepunkt: Da vi satt i kantina etter første kamp og plutselig oppdaget av vi satt side om side med Scum. Det ble noen rare blikk i begge leire ?

Håper hver og en av dere blir med igjen neste år!

 

Vi sees!