Også ute i seks til åtte uker

Få dager etter nyheten om at venstreback Brandon Haunstrup er ute i seks til åtte uker, kommer nyheten om at også vårt førstevalg på venstrebacken, Lee Brown, er ute i seks til åtte uker.


NYHETER: Forrige fredag gjennomgikk Brandon Haunstrup en operasjon som vil holde ham ute av spill til midten av februar. Haunstrup er en anvendelig spiller som har spilt på begge backene denne sesongen, men med sin venstrefot er det naturlig nok på venstreback han trives best.

Ettersom Kenny Jacketts førstevalg på venstrebacken, rutinerte Lee Brown, har vært ute med skade den siste tiden, var det utgjort for unge Haunstrup. Han kunne fått sjansen på venstrebacken i flere kamper på rad.

Står uten venstreback

Nå kommer i tillegg nyheten om at også Lee Browns skade er alvorlige enn først antatt. Han har denne uken blitt operert for en akillesskade og blir ute i seks til åtte uker også han. Dermed står Pompey uten begge de to venstrebackene i spillerstallen fram til midten på februar.

Om det fører til at Pompey henter inn en ny venstreback i januar, gjenstår å se. Alternativene er i alle fall ikke spesielt gode i dagens spillerstall. Anvendelige Anton Walkes kan fort spille der nå i kampene mot topplagene Ipswich og Wycombe, men det er liten uenighet om at han har vært en skuffelse på backplass for oss etter overgangen fra Tottenham.