Walsall borte i EFL Trophy

Selv om det ble bortebane, er Pompey favoritter før åttedelsfinalen i EFL Trophy.


NYHETER: Forrige sesong bar cupen navnet Checkatrade Trophy. I år er sponsornavnet Leasing.com Trophy. Det er derimot snakk om samme cup, EFL Trophy. Cupen for lag i League One og League Two, pluss U21-lagene til storklubbene.

Det ble seier i finalen mot Sunderland forrige sesong. Nå har Pompey igjen kommet seg gjennom gruppespillet som gruppevinnere, samt en runde til. Nå er det kun 16 lag igjen og Pompey skal møte Walsall på bortebane i neste runde. Kampen spilles tirsdag 7. januar klokka 20.45 (skandinavisk tid).

Walsall har aldri tidligere vunnet denne cupen, men de kom til finalen i 2o15. Den gangen tapte de på Wembley for Bristol City. Nå er Walsall et League Two-lag, etter å ha rykket ned fra League One forrige sesong. Det har ikke gått bra for dem i ligaen denne sesongen. Faktisk ligger de helt nede på 17. plass.

Sist Pompey møtte Walsall var forrige sesong. Da vant Pompey begge kamper, på bortebane ble det seier 3-2 i mars.

På sin vei til denne runden har Walsall kommet ved å vinne sin gruppe foran Southamp***s U21-lag. I forrige runde lå de under 2-0, men kom tilbake og slo ut Chelsea U21.

 

Hele trekningen

Leasing.com Trophy Round Three – South
Walsall v POMPEY
Bristol Rovers v Stevenage
Newport County v Milton Keynes Dons
Exeter City v Ipswich Town
Leasing.com Trophy Round Three – North
Salford City v Port Vale
Scunthorpe United v Manchester City U21
Tranmere Rovers v Leicester City U21
Fleetwood Town v Accrington Stanley or Bolton Wanderers