Dennis til Leyton Orient

Han har vært god i sesongoppkjøringen, men to dager før sesongstart forlater Louis Dennis Pompey.


NYHETER: Pompey-fansen skulle veldig gjerne sett mer av den teknisk gode spilleren, men manager Kenny Jackett har ikke gitt ham mye spilletid. Louis Dennis fikk åtte kamper og scoret ett mål for Pompey. Av disse var kun én av kampene i serien. Fem av dem kom i Checkatrade Trophy. I én av disse kampene var Dennis også så god at han ble kåret til rundens beste spiller.

SE OGSÅ: Louis Dennis sin spillerprofil

Til tross for at han har vært god når han har fått sjansen, har tydeligvis ikke manager Jackett hatt tro på at 26-åringen er en mann å satse på. Han ville trolig ikke blitt noe mer enn backup i år heller. Det er derfor forståelig at Dennis valgte å slå til når den nyopprykkede League Two-klubben Leyton Orient la nok penger på bordet til at Pompey sa ja. Hvor mye de har lagt på bordet er ikke offentliggjort, men det er trolig ikke snakk om de store pengene.

Under Louis Dennis sine tweets torsdag kveld: