Våre motstandere i EFL Trophy

Forrige sesong vant vi finalen på Wembley. Nå er våre første motstandere i EFL Trophy 2019/20 klare.


NYHETER: Forrige sesong vant vi Checkatrade Trophy (eller EFL Trophy som det går under nå). Etter straffesparkkonkurranse på Wembley, ble Sunderland beseiret foran rundt 85.000 tilskuere.

Fram til finalen, brukte Pompey en rekke spillere som ellers fikk lite spilletid. Flere unggutter fikk også sin førstelagsdebut. Sannsynligvis vil Pompey bruke cupen på samme måte denne sesongen, men en eventuell ny finale vil neppe bli like omfavnet av fansen som den ble forrige sesong. Kommende sesong er det bare en ting som betyr noe, og det er opprykk.

 

Norwich blir Premier League-laget

Cupen har fått en del kritikk for at Premier League-klubbene får stille med sine U21-lag. I fjor slo Pompey ut blant annet Tottenham og Arsenal sine unggutter (pluss et par erfarne) på vei mot Wembley. I gruppespillet i år, blir det nyopprykkede Norwich City vi skal prøve oss mot.

Pompey er havnet i gruppe med Norwich U21, Oxford United og Crawley. Oxford er som i fjor vår divisjonskollega i League One. Crawley spiller i League Two.

Pompey skal spille hjemme mot Crawley og Norwich U21, borte mot Oxford United. Kamptidspunkt for de ulike kampene er ikke bestemt ennå, men i utgangspunktet skal disse tre kampene spilles i ukene som starter 2. september, 7. oktober og 11. november.

Under en oversikt over alle gruppene i EFL Trophy.