Utsolgt for sesongkort

Pompey har solgt 14.500 sesongkort. Flere enn det ønsker ikke klubben å selge, og derfor er sesongkortsalget stoppet.


NYHETER: Det har vært misnøye på sosiale medier etter at Matt Clarke er solgt, Jamal Lowe er på vei bort og prat om at Eisner-familien ikke er villige til å bruke de pundene som skal til for at Pompey blir et Championship-lag igjen. Denne misnøyen har i alle fall ikke gitt seg utslag på billettsalget.

Pompey har nemlig sett seg nødt til å stanse salget av sesongkort. 14.500 sesongkort er solgt, og flere ønsker ikke Pompey å selge. Heldigvis for oss i Skandinavia skal det være mulig for supportere å kjøpe seg billetter til enkeltkamper.

– Vi er veldig glad for å ha solgt så mange sesongkort til den nye sesongen. Det viser en fantastisk støtte, og dette vil gi et løft til Kenny Jackett og hans spillere når de skal prøve å rykke opp fra League One denne sesongen.

– I vårt billettsalg så vi oss nødt til å sette et tak på antall billetter. Det må være mulig å kjøpe billetter kamp for kamp også. Det er viktig slik at også nye supportere får muligheten til å ta del i den fantastiske atmosfæren på Fratton Park. Det hjelper oss også til å utvide vår supportergrunnlag, sier Anna Mitchell, kommersiell sjef i Pompey.

Det blir kamp om billettene til nesten samtlige seriekamper på Fratton Park denne sesongen.