Sunderland-kampen blir TV-kamp

Sky har valgt vår bortekamp mot Sunderland som TV-kamp i august.

NYHETER: Forrige sesong møtte vi Sunderland hele fem ganger. To ganger i serien, finalen i Checkatrade Trophy og to semifinaleoppgjør i play-off.

Den nye sesongen blir ikke gammel før vi igjen skal møte en av våre argeste opprykksrivaler. Allerede lørdag 17. august skal Pompey møte Sunderland borte. Flere supportere uttrykte at de var fornøyde med at denne bortekampen ble en lørdag på ei lys og fin tid på året. Det er tross alt snakk om den lengste borteturen i sesongen.

 

17. august klokka 13.30

Alle er ikke like fornøyde med at kamptidspunktet nå er flyttet, ettersom Sky har bestemt seg for å sende kampen direkte (noe som også betyr at det blir tilgjengelig som TV-kamp på skandinaviske kanaler). Nytt kamptidspunkt er 13.30 skandinavisk tid (12.30 britisk tid). Det betyr at fansen som skal reise opp for å se kampen enten må reise dagen før eller starte turen midt på natta.

Dette blir tredje gang vi spiller borte mot Sunderland på under fire måneder.

Det endte uavgjort borte mot Sunderland i serien forrige sesong.