Usikker framtid for Louis Dennis

Louis Dennis har imponert så langt i sesongoppkjøringen. Flere klubber er interessert i å hente ham, men Pompey vil ikke ta noen avgjørelse ennå.


NYHETER: Mens Ronan Curtis hadde en strålende første sesong i Pompey med mye spilletid, mange målpoeng og landslagsdebut for Irland, ble det en tung førstesesong for Louis Dennis. De kom begge to som spennende nykommere med beskrivelser som spennende og kreative offensive spillere.

Dennis fikk kun én seriekamp, og var svært skuffet over det. Han spilte riktignok sju cupkamper også, deriblant var han strålende i noen Checkatrade Trophy-kamper, men da det ble finale på Wembley var han ikke med i troppen.

SE OGSÅ: Louis Dennis sin spillerprofil

Ikke overraskende har han derfor vært linket bort ved sesongslutt. Leyton Orient skal være veldig interessert, men også flere andre League Two-klubber skal stå klare til å signere den 26 år gamle spilleren.

 

To mål og to assists i første treningskamp

Til tross for manglende tillit forrige sesong, skal Kenny Jackett ikke være klar for å slippe ham ennå. I vår første treningskamp for sommeren, var Dennis banens beste og scoret to mål og hadde to assists. Dette kom få dager etter at Jackett fortalte The News at han var imponert over Dennis på treningsfeltet så langt i sommer:

– Dennis har jobbet godt i gymmen, og den største forskjellen på ham nå og tidligere er at han er fysisk mye sterkere. Jeg ser fram til å se ham i aksjon i de kommende treningskampene nå. Han har sett veldig bra ut på treningsfeltet så langt i sommer.

– Å spille seg inn i startelleveren vår, må være målet hans, og siden han er her er det et realistisk mål. Det er god konkurranse om alle plassene på laget vårt. Det er interesse for Dennis, men jeg har ingen planer om å kvitte meg med ham. Skulle noen forsvinne, må de eventuelt erstattes, kommenterer Jackett.

Også i gårsdagens treningskamp mot Havant & Waterlooville (seier 2-1), spilte Dennis bra. Han startet kampen og spilte 70 minutter i tierrollen – altså i sentrale rollen av de tre bak spissen.