Lånes ut til Swindon Town

Adam May skal kommende sesong spille i League Two.


NYHETER: 21 år gamle May har gått gradene i Pompey og står faktisk med 30 førstelagskamper. For ett år siden fikk han da også en toårskontrakt av Pompey etter å ha imponert manager Kenny Jackett.

Nå ble det kun fem kamper for førstelaget forrige sesong, og ingen av dem var i serien. Med flere nye midtbanespillere inn i 2019, innså både May og Jackett at han trenger med førstelagsfotball enn han trolig får på Fratton Park denne sesongen. Han drar derfor til League Two-klubben Swindon Town på utlån hele 2019/20-sesongen.

SE OGSÅ: Adam Mays spillerprofil

 

Svært viktig sesong for May

Skulle oppholdet bli en suksess, får han trolig ny kontrakt og kan fortsette sin karriere i Pompey (eventuelt nytt utlån i League One om Pompey skulle rykke opp). Får han det ikke til i League Two med Swindon, blir en naturlig konklusjon at han heller ikke har det som skal til for å lykkes i Pompey.

Hans kamerat Ben Close har tatt steget og gjorde en meget god 2018/19-sesong. La oss håpe at også May viser at han er klar for større oppgaver. Vi ønsker Adam May lykke til i League Two kommende sesong.

Swindon Town endte på 13. plass i League Two forrige sesong.

Adam May sammen med manager Kenny Jackett da May i fjor signerte en fornyet kontrakt med Pompey.