Leter etter ny høyreback

Nathan Thompson har tilbud om ny kontrakt med Pompey, men har valgt å utsette avgjørelsen til han er tilbake fra ferie. Derfor er Pompey i gang med å lete etter ny høyreback.


NYHETER: Nathan Thompson har vært vårt udiskutable førstevalg på høyrebacken i to sesonger nå. Han har vært solid og spiller omtrent aldri en dårlig kamp. Nå går kontrakten hans ut.

Pompey har uttrykt ønske å forlenge kontrakten med Thompson. Pompey prøvde å få dette til tidligere i år, men Thompson ønsket da ikke å diskutere dette før etter sesongen. Han har ikke lagt skjul på at han ønsker å prøve seg på et høyere nivå, og hadde Pompey rykket opp til Championship denne sesongen, ville trolig kontraktforlengelsen vært i mål.

SE OGSÅ: Nathan Thompsons spillerprofil

Nå ble det dessverre ikke opprykk på oss. Da er spørsmålet om Thompson er klar for å bli med oss videre i League One. Pompey har igjen prøvd å komme til enighet med høyrebacken, men nå har Thompson dratt på ferie og utsatt avgjørelsen om sin framtid til han er tilbake.

Pompeys dilemma er da om en skal velge å være tålmodig med Thompson. La han ta den tiden han trenger og forhåpentligvis oppnå enighet om en ny kontrakt. Eller skal en prøve å få en løsning på høyrebackplassen så fort som mulig. Altså jakte ny høyreback?

 

– Vi ser også på våre muligheter

Ifølge lokalavisen The News er manager Kenny Jackett i gang med å se etter alternativer til Thompson, selv om han svært gjerne vil beholde 28 år gamle Nathan Thompson.

– Vi ser på erstattere, og en må vurdere hvor lenge vi kan vente. Vi ser på og snakker med spillere som kan spille i denne posisjonen. Det er ikke slik at vi er nær å signere en erstatter, men vi ser om vi kan finne den rette. 

– Nathan vurderer sine muligheter, men etter hvert som tiden går vil han se at vi ser på våre muligheter også. Han vet at han er velkommen til å fortsette her. Hvis og når han vil sette seg ned med oss, er vi klare. Det vet han. Nå er han reist på ferie og jeg har ikke snakket med ham etter at han reiste, men vi bruker tiden til å se på noen som kan konkurrere med Anton Walkes  om høyrebackplassen vår kommende sesong, sier Jackett til The News.

Også The News er opptatt av høyrebackjakten. De har laget ei liste over fem aktuelle kandidater som de ser på som realistiske å hente.

Under ser vi Nathan Thompsons eneste mål som Pompey-spiller – det viktige utligningsmålet mot Sunderland i finalen i Checkatrade Trophy.