Så ligger næste sæsons modstandere fast.

Der er både gamle kendinge og næsten nye modstandere når 2019-20 sæsonen starter til august.


Med Charltons avancement i play-off finalen ligger den kommende sæsons 23 modstandere fast. The Addicks oprykning til The Championship betyder samtidig, at den længste udebanetur igen vil gå til Wearside og Sunderland AFC. Omvendt vil der med Plymouths nedrykning ikke være et Dockyard Derby at se frem til – uanset at det ikke er et rigtigt derby, men det er en anden snak. I det hele taget kommer vi til at kigge langt efter et lokalbrag, faktisk mere end 100 kilometer. Den tætteste rival i den kommende sæson er således AFC Wimbledon. Her er der 101,53 kilometer til Kingsmeadow Stadium.

 

Næste sæsons modstanderfelt

Tager vi de syv nye modstandere først så hedder nedrykkerne fra The Championship Ipswich Town, Bolton Wanderers samt Rotherham United. Førstnævnte har ikke spillet i den tredjebedste række siden 1957 mens Bolton starter sæsonen under administration og dermed minus 12 points. Fra League Two tager vi imod Tranmere Rovers, der kom op via en play-off finalesejr over Newport County, hvilket var deres anden oprykning på stribe, Lincoln City, Bury og MK Dons. Lincoln City har vi ikke mødt siden vi slog dem med 3-0 på Sincil Bank i februar 1983 i den daværende 3. division.

Hertil kommer følgende 16 klubber som vi også havde fornøjelsen af at spille imod i den netop afsluttede sæson: Accrington Stanley, AFC Wimbledon, Blackpool, Bristol Rovers, Burton Albion, Coventry City, Doncaster Rovers, Fleetwood Town, Gillingham, Oxford United, Peterborough United, Rochdale, Shrewsbury Town, Southend United, Sunderland samt slutteligt Wycombe Wanderers.

Allerede nu ligner Ipswich Town, Sunderland og Rotherham United de store favoritter til oprykning mens vi må ligge i feltet lige efter.