Kan bli en dyr mann

Omar Bogle har fire mål på åtte kamper, men Pompey har ingen opsjon på å kjøpe ham ved sesongslutt.


NYHETER: Han kom på lån fra Cardiff i januar, og selv om han har vært noe skadet siden den gangen, må han kalles en suksess. Store Omar Bogle har scoret fire mål på sine åtte kamper for Pompey – deriblant scoring i begge sine to siste kamper.

Når alle spissene er spilleklare, står Bogle fram som Kenny Jacketts førstevalg på topp i Pompeys 4-2-3-1. 25-åringen er på lån fra Premier League-klubben Cardiff ut sesongen. Pompey har ved flere låneavtaler tidligere gjort avtaler der de har en opsjon på kjøp ved utlånets slutt. Det er ikke gjort når det gjelder Bogle.

SE OGSÅ: Omar Bogles spillerprofil

– Vi har ikke diskutert hva som eventuelt skjer i sommer. Han har ett år igjen av sin kontrakt med Cardiff, og hva de tenker om hans framtid avhenger nok av om de spiller i Premier League eller Championship neste sesong, kommenterer manager Kenny Jackett til The News.

Det spekuleres i at Bogle kan koste opp mot 3 millioner pund om Pompey vil kjøpe ham i sommer.

 

Har scoret to på Wembley

Omar Bogle har god erfaring med Wembley. Han scoret to mål der for Grimsby da de sikret seg opprykk til League Two for tre år siden. Selv om han gleder seg veldig til å spille på Wembley igjen, er han veldig klar på at fokuset må ligge på Shrewsbury-kampen på lørdag først.

– Vi tar én kamp om gangen og vi vet at vi har nok kvalitet i laget til å vinne hver kamp vi spiller. Vi er på det stedet i sesongen nå at hver eneste kamp og hvert poeng betyr mye. Det er tre lag foran oss på tabellen, og vi vil legge press på dem. Det kan vi kun gjøre om vi gjør jobben vår selv i kamp etter kamp. Det hjelper lite at de mister poeng om vi gjør det samme. 

– Nå må vi gjøre jobben vår mot Shrewsbury. Deretter retter vi fokus mot Sunderland-kampen på Wembley neste helg, sier Bogle til Pompeys offisielle webside.