Dennis melder seg på i kampen

Louis Dennis scoret to mål da Pompey (reserver) vant 3-1 mot Royal Navy i en treningskamp.

NYHETER: Louis Dennis har ikke fått mange sjanser på førstelaget etter at han signerte for Pompey i sommer, men nå kan kantspilleren være et alternativ framover. Med Ronan Curtis ute på ubestemt tid, kan det by seg muligheter på Dennis nå.

I en treningskamp mot Royal Navy fikk Pompeys reserver mye spilleetid. Dennis utmerket seg med to scoringer i 3-1-seieren, men han misbrukte også et straffespark.

Pompeys tredje mål ble scoret av unggutten Leon Maloney.

Både Dion Donohue og Anton Walkes måtte skadet av banen, men sannsynligvis er det ikke snakk om alvorlige skader. Det er også verdt å merke seg at Isgrove er i aksjon. Han var nær scoring, men avslutningen traff stolpen.

Førstelagstrener Jack Wigley:Vi er mer fornøyd med 2. enn 1. omgang, for etter pause viste vi mye mer intensitet både med og uten ball. Vi burde scoret flere mål og vi er misfornøyde med målet vi slapp inn, men det var en fin gjennomkjøring for spillerne våre. Det var også viktig, for dette er spillere som det kan bli bruk for på førstelaget når som helst.”

Pompeys lagoppstilling: Bass; Walkes (Johnston 46), Casey, Hancott (Robb 83), Haunstrup; May, Donohue (Kavanagh 39); Maloney, Read (Whiting 83), Isgrove (Bridgman 77); Dennis