Flere nyansettelser i trenerteamet

Liverpools tidligere assistentmanager én av flere nyansettelser på Fratton Park.


NYHETER: Pompey har ansatt Sean O’Driscoll i stillingen som “head of coach and learning” på akademiet. O’Driscoll var høyaktuell som Pompey-mananger i 2011, men ble i Doncaster og tok senere på seg managerjobber i Crawley, Nottingham Forest, Bristol City og England U19 før han ble assistentmanager i Liverpool under Brendan Rogers i 2015. Etter Liverpool har han vært manager i Walsall og jobbet i trenerteamet til Wolverhampton.

– Sean kommer med mye erfaring. Han har vært manager i en årrekke og han har fått fram unge spillere i en rekke klubber. Han utfyller de vi allerede har rundt akademiet. Vi har et veldig bra team rundt akademiet nå, sier akademimanager Mark Kelly til Pompeys offisielle webside.

 

Flere nyansettelser

Ansettelsen av O’Driscoll er ikke den eneste for Pompey denne måneden. Neil Sillett er tilbake i klubben hvor han jobbet for en rekke år siden. Hans stilling er “head of academy recruitment”.

– Neil skal konsentrere seg om spillere i aldersgruppen 14-18 år, mens han har et eget team under seg som konsentrerer seg om de som er yngre. 

– I tillegg kommer Vitor Vaz inn som “head of medical services”, Ebun Thomas som “foundation stage phase lead coach” og Dominic Howes som “analyst”, opplyser Kelly.

Mark Kelly.