Også Wheeler takker for seg

Matchvinnermålet i Checkatrade Trophy-kvartfinalen ble det siste David Wheeler gjorde som Pompey-spiller.


NYHETER: David Wheeler ble i forrige uke kalt tilbake til QPR etter 18 kamper (3 mål) for Pompey. Wheeler var egentlig på lån ut sesongen, men alle parter hadde muligheter til å avslutte nå i januar. Det valgte QPR, i samråd med Wheeler, å gjøre ettersom de ikke var fornøyd med spilletiden.

De fleste av Wheelers kamper har kommet som innbytter, eller i cupkamper.

SE OGSÅ: David Wheelers spillerprofil

Umiddelbart etter å ha returnert til QPR, ble Wheeler lånt ut igjen. Denne gangen til League Two-klubben MK Dons. Årsaken til at Wheeler går ned én divisjon, er naturlig nok for å få mer spilletid.

 

Har vært frustrert

Til Football London forteller Wheeler at han har vært frustrert over mangelen på spilletid i Pompey:

– Det går veldig opp og ned når en ikke får spille, og det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe. Det har vært en berg-og-dalbane av følelser, men jeg har hele tiden hatt et veldig godt forhold til lagkameratene. Hadde jeg ikke hatt det, kunne en blitt fristet til å ønske at laget ikke gjorde det så bra når en ikke fikk spille selv.

– En ønsker å spille mot de beste lagene i de beste ligaene, men nå hadde jeg gått ett år uten regelmessig førstelagsfotball. Det er ingens feil at det har gått som det har gått for meg i Portsmouth. Laget har gjort det veldig bra, og selv om det har vært uheldig for meg personlig håper jeg at Portsmouth rykker opp ved sesongslutt.

Under er David Wheelers tweet etter at han hadde bestemt seg for å forlate Pompey: