Kraftspiss lånes fra Cardiff

Omar Bogle lånes ut fra Cardiff ut sesongen.


NYHETER: Supporterne har i lengre tid ropt på at Pompey trenger en ny spiss. Nå har Omag Bogle signert. 25-åringen kommer på lån fra Premier League-klubben Cardiff ut sesongen. Han har tidligere denne sesongen vært utlånt til Championship-laget Birmingham. Der har han gradvis fått mindre og mindre spilletid.

– Jeg er veldig glad for å komme hit. Det har vært jobbet med en stund, før det ordnet seg nå de siste dagene. Jeg hadde ulike muligheter, men størrelsen på klubben og posisjonen de er i gjorde det til et enkelt valg for meg å velge Portsmouth.

– Manageren her fortalte at han har tro på meg, og det er det jeg trenger nå: Noen som tror på meg. Det har vært en frustrerende periode for meg, men nå er jeg klar for å jobbe hardt og vise hva jeg kan. Hver gang jeg spiller, tror jeg at jeg kommer til å score mål. Jeg kjenner flere spillere som har spilt for Pompey tidligere. De har fortalt meg om supporterne her. Jeg gleder meg til å spille foran dem, sier Bogle til Pompeys offisielle webside.

 

– Fart, styrke og god venstrefot

Bogle skal spille med draktnummer 22 i Pompey.

– Omar er en spiller vi har fulgt siden han var i Grimsby, og vi er veldig glad for at han nå er Pompey-spiller. Han har fart, styrke og en veldig god venstrefot. Han styrker oss i en lagdel hvor vi har manglet alternativet. Jeg gleder meg til å jobbe med ham, kommenterer Pompey-manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

Bogle er spilleklar allerede til kveldens kamp mot Luton.