Trakk Watford i FA-cupen

Men først må QPR beseires i omkampen.


Mandag kveld ble femte runde i FA-cupen trukket. Der ble det klart at vinneren av omkampen QPR og Portsmouth får hjemmekamp i neste runde mot Watford. “The Hornets” slo ut Newcastle på bortebane i fjerde runde av cupen, og Premier League-laget vil utvilsomt bli en vrien motstander om Portsmouth skulle ta seg til femte runde.

Watford er Kenny Jacketts klubb (han hadde hele sin aktive karriere der, samt at han har vært manager der). De ligger i skrivende stund på 7. plass i Premier League. Sist Watford var på Fratton Park var i 2012. I en Championship-kamp vant Pompey 2-0 etter scoringer av Marko Futacs og Hayden Mullins.

Lagene har møtt hverandre 51 ganger tidligere, men om det blir Pompey-Watford i 5. runde av FA-cupen nå vil dette være første gang lagene møtes i FA-cupen.

Under kan du se trekningen i sin helhet:

  • Bristol City – Shrewsbury Town/Wolverhampton
  • AFC Wimbledon – Millwall
  • Doncaster Rovers – Crystal Palace
  • Middlesbrough/Newport – Manchester City
  • Chelsea  – Manchester United
  • Swansea City – Barnet/Brentford
  • Portsmouth/QPR – Watford
  • Brighton/West Bromwich – Derby