Danny Rose ferdig i Pompey

Med Danny Rose sitt farvel til Fratton Park, er nok en av opprykksheltene fra 2016/17-sesongen borte.


NYHETER: Midtbanespiller Danny Rose (30) er kommet til enighet med Pompey om å avslutte kontraktsforholdet – et halvt år før kontrakten gikk ut. Rose har kun spilt én seriekamp for Pompey denne sesongen, og da han heller ikke fikk spille i Checkatrade Trophy-kampen mot Southend tidligere denne måneden, var det mange som på sosiale medier konkluderte med at dette trolig betydde at han var på vei bort.

Rose har da også allerede funnet seg ny klubb. Den svært sympatiske midtbanemannen har skrevet under for League Two-klubben Swindon Town.

SE OGSÅ: Danny Rose sin spillerprofil

 

Sentral i opprykket

Danny Rose kom til Pompey i 2016 og han var sentral på laget som gikk til topps i League Two i hans første sesong. I League One-perioden har Rose vært skadeutsatt, men også når han har vært frisk har det vært lite spilletid å få under manager Kenny Jackett. Det er derfor ikke overraskende at Rose nå forlater klubben.

– Det er med en porsjon tristhet jeg nå forlater Pompey. Jeg har opplevd mye flott med klubben og vi har oppnådd mye i løpet av årene mine her. Men jeg er kommet til et punkt der jeg trenger å spille fotball igjen.

– Det er mye kvalitet i klubben, og jeg er sikker på at de vil gjøre alt de kan for å sikre seg opprykket denne sesongen. Guttene har lagt ned mye arbeid, og de fortjener virkelig opprykket, sier Rose til Pompeys offisielle webside.

Under en tweet fra Danny Rose hvor han takker Pompey-fansen: