Ny kontrakt på Whatmough

Jack Whatmough har hatt en strålende sesong i Pompeys midtforsvar. Nå er 22-åringen belønnet med en ny kontrakt.


NYHETER: Han har hatt flere alvorlige skader, men denne sesongen har han holdt Christian Burgess på benken. Jack Whatmough har sammen med Matt Clarke dannet et ungt, men bunnsolid midtforsvar. De er begge i starten på 20-årene, men har spilt så godt at Pompey står med nest færrest baklengsmål denne sesongen (kun Barnsley har færre – og de har også spilt én kamp mindre).

Whatmoughs kontrakt gikk egentlig ut ved sesongslutt, men nå har 22-åringen skrevet under på en kontrakt som går ut 2020/21-sesongen.

SE OGSÅ: Jack Whatmough sin spillerprofil

 

– Championship med Pompey neste sesong

Whatmough er en skikkelig Pompey-gutt, og spesielt ettersom Conor Chaplin nå er solgt og andre akademigutter som Ben Close, Adam May og Brandon Haunstrup får begrenset spilletid, er det godt å se en som har gått gradene i klubben spille fast og på et høyt nivå.

– Jeg er veldig glad for at jeg skal være her i 2 1/2 år til. Dette er en god spillerstall å være en del av, og jeg ser fram til fortsettelsen. Helt siden jeg signerte her som 12-åring, har jeg alltid følt meg ønsket i klubben. Det har aldri vært tvil om klubbens lojalitet til meg, eller min lojalitet til klubben.

– Jeg har hatt mine skadeutfordringer, men jeg koser meg med fotballen nå og vil egentlig ikke se meg tilbake. En får bare en ny kontrakt om en har gjort seg fortjent til den belønningen. Nå er mitt fokus på å beholde min plass på laget og fortsette å prestere bra. Jeg vil spille på et så høyt nivå som mulig, og forhåpentligvis spiller jeg i Championship neste sesong. Med Pompey, kommenterer Whatmough.

Før Whatmough nå forlenget med Pompey, var han linket til de skotske storklubbene Celtic og Rangers. Nå er trolig overgangsryktene lagt døde.