Får ikke kjøpe Thompson

Millwall har hentet Ben Thompson tilbake. Pompey har prøvd å kjøpe ham, men Millwall vil ikke kvitte seg med midtbanemannen.


NYHETER: Han har vært en av våre beste spillere denne sesongen, og i hjemmekampene er det han som har vunnet suverent flest man of the match-kåringer. Nå ville dessverre Millwall ha Ben Thompson tilbake. Selv om han i utgangspunktet var på lån hele 2018/19-sesongen, kunne begge klubber avbryte låneoppholdet i januar om de ønsket det.

Millwall kjemper for å berge plassen i Championship, og manager Neil Harris har valgt å hente tilbake den formsterke sentrale midtbanespilleren.

SE OGSÅ: Ben Thompson sin spillerprofil

For Pompey var det tydelig at han var savnet i den ene kampen som er spilt etter at Thompson returnerte. Hjemme mot Blackpool tapte vi 1-0, og savnet av Thompson sentralt på midtbanen var stort.

 

Millwall vil ikke selge

Ettersom Millwall kalte ham tilbake fra låneoppholdet på Fratton Park, prøvde Pompey å kjøpe Thompson. Ifølge Pompeys assistentmanager Joe Gallen fikk de derimot til svar at han ikke var til salgs.

Ifølge The News skal Pompey derimot ikke ha gitt opp. I Millwalls kamp mot Blackburn forrige helg, var Thompson ubenyttet reserve. Kommende helg skal Millwall møte Middlesbrough. Blir det nok en kamp uten spilletid for Thompson, er det ventet at Pompey vil prøve seg igjen. Millwall har ikke flere seriekamp i januar, og Thompson kan ikke spille for Millwall i FA-cupen om halvannen uke ettersom han har spilt FA-cup for Pompey denne sesongen.

Det som kan gjøre ting vanskeligere for Pompey, er at Ben Thompson har vært Millwall-fan hele sitt liv. Å forlate dem sitter derfor trolig langt inne.

Under ser dere Ben Thompsons tweet da han forlot Fratton Park denne måneden: