Returnerer til Aston Villa

Aston Villa har valgt å kalle André Green tilbake fra sitt låneopphold på Fratton Park. Dermed må vi klare oss uten vår superinnbytter framover.


NYHETER: Fem mål på tolv Pompey-kamper ble det på André Green. Det er svært imponerende tall for en kantspiller som stort sett startet kampene på benken. Flere av disse målene ble også kampavgjørende.

Både i 2. og 3. runde av FA-cupen scoret Green kampens eneste mål på overtid. Dermed sørget han for at Rochdale og Norwich ble beseiret, og Pompey skal møte QPR på hjemmebane i 4. runde. Det blir da dessverre uten Green.

SE OGSÅ: André Greens spillerprofil

For Pompey blir det en utfordring å komponere laget i den kampen ettersom David Wheeler ikke kan spille mot klubben han er utlånt fra, mens Jamal Lowe har karantene. Dermed er Ronan Curtis den eneste utpregede vingen vi har tilgjengelig til den kampen. Muligens blir det da å flytte Gareth Evans ut på høyrekanten som blir løsningen.

 

Operert i høst

For Green ble Pompey-oppholdet vanskelig da det viste seg kjapt etter at han hadde ankommet at han trengte en operasjon. Den ble gjennomført og det gikk en del uker før han ble tilgjengelig. Da han endelig ble spilleklar, ble det stort sett kamper fra innbytterbenken. Fra innbytterbenken kom han altså inn og scoret viktige mål. Han vil derfor huskes som en superinnbytter i Pompey.