André Green

André Jay Green

Fødselsdato: 26. juli 1998

Fødested: Solihull, England

Høyde: 1,80 m

Posisjon på banen: Ving

Debut for Pompey: 4. september 2018 hjemme mot Gillingham (seier 4-0) i Checkatrade Trophy.

Overgangssum til Pompey (antatt): På lån fra Aston Villa.

Pompey: 12 kamper (5 mål), 2018-19

Tidligere klubber: Aston Villa (2006-)

Landskamper: U16-, U17-, U18-, U19- og 20-landskamper for England

Trivia:

– Kom til Aston Ville som niåring og gikk gradene fram til han fikk sin debut for førstelaget i Premier League mot Tottenham i 2016. Da han gjorde sin debut ble han den femte yngste debutanten for Villa noen gang.

– Var ønsket av flere Premier League-klubber da Aston Villa rykket ned, men han valgte å heller forlenge sin kontrakt med Villa. Han skrev i august 2016 under på en treårskontrakt med Villa.

– Etter å ha slitt med skader store deler av 2017/18-sesongen, slet Green med å spille seg inn på Villa-laget. Han valgte derfor å si ja til å gå på utlån til Pompey for hele 2018/19-sesongen fra starten av september 2018.

– I januar 2019 valgte Aston Villa å kalle ham tilbake fra lån, selv om han egentlig skulle vært på lån ut sesongen. Green måtte derfor returnere før han fikk spilt for Pompey mot QPR i FA-cupens 4. runde. Han hadde da vært matchvinner på overtid for Pompey både i 2. runde (Rochdale) og i 3. runde (Norwich)

Under følger høydepunkter fra Pompeys Checkatrade Trophy-kamp mot Tottenham hvor Green scoret Pompeys første mål: