Har inngått avtale med marinen

Pompeys yngste vil nyte godt av en avtale klubben har gjort med Royal Navy.

AKADEMIET: Pompeys akademilag fra 9-14 år vil takket være en avtale med marinen (Royal Navy) få spille sine kamper på marinens anlegg på HMS Collingwood. Her har marinen fire fotballbaner som Pompey får disponere søndager framover.

I tillegg til å bruke banene, får Pompey også benytte garderobeanleggene, fysioterapiavdelingen og loungeområdet for familiene til spillerne.

Pompey vil til gjengjeld investere penger i anlegget og sørge for vedlikehold av banene. Dette er det Pompey banemannskap på Fratton Park som skal ta seg av.

 

– Knytter bånd mellom Pompey og lokalmiljøet

– Sammen med vår avtale med University of Portsmouth (som er lagets hovedsponsor, journ. anm.) viser denne avtalen hvordan vi knytter tettere bånd til lokalmiljøet. Vi er svært glade for denne avtalen og for at vi forsterker våre bånd til marinen, sier Pompeys daglige leder Mark Catlin.

– Dette er noe vi har jobbet over lengre tid nå og vi er veldig glad for avtalen. Det sikrer våre unge spillere topp baner å spille på og flotte forhold, kommenterer akademimanager Mark Kelly.

Også marinen uttrykker på Pompeys offisielle webside sin glede over avtalen.

Marinens anlegg på HMS Collingwood er Pompey kjent med også fra tidligere. Ungdomslaget spilte sine kamper der tidligere og i starten på 2000-tallet trente førstelaget der.