Ga fra seg 2-0-ledelse

Akademiet ledet 2-0 mot Forest Green, men måtte nøye seg med uavgjort.


AKADEMIET: Selv om akademiet økte sin rekke med kamper på rad uten tap til fire, var det ingen fornøyd gjeng med Pompey-spillere da dommeren blåste av på Copnor Road.

Oscar Johnston (bildet) ga Pompey ledelsen etter 14 minutter da han kuttet inn fra vingen og la ballen elegant i lengste hjørne. Deretter ble Alfie Stanley felt inne i boksen etter et veggspill med Leon Maloney. Maloney selv gikk fram for å ta straffen. Han gjorde ingen feil – dermed 2-0 til Pompey.

Forest Green scoret derimot to kjappe mål slik at det plutselig sto 2-2, og til tross for at Pompey fikk en kjempesjanse til å avgjøre like før slutt da Josh Flint ble spilt gjennom, så endte det med at keeper reddet med en benparade. Dermed 2-2 og poengdeling.

 

Akademimanager Mark Kelly: “We started very brightly and took control early on. It was a clever finish from Oscar to give us the lead and we kept pressing.There were plenty more opportunities created and we should have had a penalty for a clear handball – everyone’s seen it except for the officials.”

“But we were still dominating after the break, got the second goal and continued to send dangerous deliveries into the box. Forest Green pulled one back after we failed to stop a cross coming in and a slip at the back post then allowed them to equalise.”

“We should really have won the game comfortably, but it’s come at the end of a hard week with only a couple of days for recovery, so I can’t be too disappointed.”

 

Pompey: Pitman; Kelly, Bruce, Mnoga, Hancott (Robb 65); Bridgman, Whiting; Maloney (Flint 65), Johnston, Teggart (Kavanagh 65); Stanley