Scoringen vi aldri glemmer

Er det én scoring på Fratton Park du skulle ønske du hadde fått oppleve live, er det stor sjanse for at det er denne fra Pedro Mendes.

Vi er tilbake i 2005/06-sesongen og Pompey sliter veldig i bunn av Premier League-tabellen. Denne hjemmekampen mot Manchester City skulle derimot snu alt. Pedro Mendes hadde først gitt oss ledelsen 1-0 på et flott langskudd, men City kom tilbake og utliknet.

Langt på overtid fikk så Pompey-corner. Ballen ble klarert, men Pedro Mendes ventet i returrommet. Etter først å ha dratt av en spiller dundrer han ballen oppe i hjørnet. Pompey-fansen og spillerne jubler vilt – og det ble starter på The Great Escape. Pompey berget plassen den sesongen, utrolig nok.

Videokvaliteten er ikke den beste på dette klippet, men lyden i seg selv er verdt å bruke tid på.

God fornøyelse!