Supporterintervjuet: Før QPR (B)

Trygve Mellvang Tomren-Berg (t.h.) tror det går mot nok en uavgjort kamp når vi i ettermiddag møter QPR borte, men velger å være optimistisk i sitt resultattips.


SUPPORTERINTERVJUET: Etter landslagspause er det igjen klart for Championship-fotball. Pompey står fortsatt uten seier denne sesongen. Nå er det bortekamp mot QPR – et annet lag som har tatt få poeng i sesongstarten. På plass på Loftus Road i ettermiddag er våre medlemmer Trond G. Nedal, Paul Richards og Mark Raine.

Før kampen har vi vært kontakt med et annet medlem: Trygve Mellvang Tomren-Berg, vår medlem nummer fem. Her er hans tanker før dagens kamp mot QPR:

 

Det ble 1. plass og opprykk forrige sesong. Hva er dine beste minner fra 2023/24-sesongen?

– Sesongen er virkelig ett eneste godt minne! Jeg tror nesten det aller beste var da overgangsvinduet åpnet FØR sesongen og vi hentet inn en haug med spillere første dagen. Det vitnet om en klar plan hos Hughes og Moushino – og det viste det seg at det var. Etter så mange frustrerende sesonger var akkurat det vi trengte.

 

Hva tenker du om det Pompey har foretatt seg på overgangsmarkedet før 24/25-sesongen?

– Det er ikke like imponerende i år, men så har vi også hatt uflaks med skader. Mens opprykk var planen i fjor, er det nok å holde plassen som er planen i år – uten å «sprenge banken». Men litt bekymret for om de som er hentet inn løfter laget. Tidlig ennå, da.

 

Hva var dine tanker og forventninger til denne sesongen?

– Det handler bare om én ting – å holde plassen! Og at vi vinner hjemme mot Sheffield Wednesday, for da er jeg på Fratton Park.

 

Hvilke lag tror du rykker opp fra Championship denne sesongen og hvilke tre lag rykker du ned?

– Leeds, Sunderland og Burnley går opp. Nedrykk blir et rotterace. Jeg tror vi holder oss og at Cardiff, Preston og Oxford går ned.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey i løpet av 2024/25?

– Ja! I neste uke 🙂

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Nettstedet og Facebook-gruppa vår, klubbens sider, Pompey+ og den fryktelige nettsiden til the News.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Det må være Marlon Pack. Glimrende på sitt beste og man merker at det å spille for Pompey betyr noe ekstra for ham.

 

Hva er dine tanker om John Mousinho og hans trenerteam?

– Veldig, veldig fornøyd. Fantastisk ansettelse og Mousinho har overgått forventningene. I år er alt annet enn nedrykk godkjent, men skulle det gå så ille, håper jeg klubben likevel holder på ham. Og Richard Hughes.

 

Nå er det QPR bortebane. Hva er dine tanker om denne kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Skal ikke prøve meg på en ellever, men håper det løsner for gutta på topp. Der sliter vi. Er redd det blir nok en uavgjort, men håper vi holder nullen. Og at vi vinner 0-1!

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Veldig gledelig med mer aktivitet på Facebook-gruppa! Så kanskje det kommer et reisebrev etter William og min tur til årets første hjemmeseier – mot Sheffield Wednesday!

Marlon Pack.