Trygve Mellvang Tomren-Berg

Født: 24/10 1974.

Hjemsted: Oslo. Er opprinnelig fra Lier, utenfor Drammen.

Sivilstatus: Gift med Anita, pappa til William Emil og Embla Marie

Yrke: Daglig leder i Norsk Fjernvarme

Interesser: Musikk, litteratur, fotball og mye mer 🙂

Fulgt Pompey siden: Ca. 1985 – som guttunge søkte jeg større utfordringer enn å holde med vinnerlaget Liverpool. Etter en familietur til en vennefamilie i Portsmouth var det gjort. Fra da av har laget mitt vært Pompey, med varierende intensitet.

Sett Pompey live: Mitt første besøk på Fratton Park kom så sent som våren 2004, da vi spilte 1-1 mot Fulham. Det var en stor opplevelse! Fullsatt, ekstatisk stadion, ny Premier League-kontrakt i boks og i det hele tatt. Knall!

Drømmeoppstilling siden jeg startet å følge Pompey: Burde kanskje satt opp laget som tok hjem FA-cupen i sin helhet. Men gamle følelser og gamle kanoner må jo få prege lista. (Innbyttere i parantes): Alan Knight (David James) – Arjan de Zeeuw, Linvoy Primus, Dejan Stefanovic, Glen Johnson (Matt Taylor) – Lassana Diarra, Pedro Mendes, Paul Merson, Darren Anderton (Robert Prosinecki) – Yakubu Ayegbeni, Guy Whittingham (Paul Walsh, Svetoslav Tododrov)
Skandinavisk favorittlag: Strømsgodset