Passerer 12.000 solgte sesongbilletter

Det er kamp om sesongkortene før Pompeys comebacksesong i Championship.


NYHETER: Over 12.000 har nå valgt å fornye sesongkortet de hadde i fjor.

Onsdag går tidsfristen ut for de som hadde sesongkort i fjor. Etter klokka 18.00 (skandinavisk tid) onsdag legges resten av de tilgjengelige sesongkortene ut på markedet til de over 2.000 som står i sesongkortkø.

Pompey har satt et tak på maks 15.000 sesongkort, ettersom det må være billetter til salgs for de som vil gå på enkeltkamper. I tillegg til bortefans selvsagt.

De som kjøper sesongkort får 23 såkalt lojalitetspoeng som kommer godt med når det skal kjøpes billetter til bortekamper.

 

Økte priser

Naturlig nok stiger billettprisene nå som det blir Championship-fotball, men ikke avskrekkende mye. Pompey begrunner på sin nettside:

«Our season ticket prices for the Championship have risen, necessitated by increasing costs – most notably for matchday staff following a significant increase in the National Minimum Wage.

Our prices have, therefore, risen proportionately, but we have retained some very low prices for younger supporters, with everyone able to spread the cost by taking advantage of an eight-month or five-month easy payment scheme.»

 

Færre kamper lørdag ettermiddag

Klubben har også bedt alle som vurderer sesongkort å huske på at med den nye TV-avtalen med Sky, så blir det færre av hjemmekampene som spilles lørdag klokka 16.00 (skandinavisk tid).

Heldigvis for blant annet oss skandinaver, har Sky lovet å gi beskjed om datoer og tidspunkt i god tid.