Linkes til Pompey

Tidligere Pompey-helt Jamal Lowe er frigitt og på klubbjakt. Er det realistisk å hente ham tilbake til Fratton Park.


NYHETER: Det var en stor suksess å hente Marlon Pack hjem igjen. Forrige sesong var han kaptein og årets spiller da Pompey vant League One.

Mange har ønsket seg Joel Ward hjem igjen også, men forsvarsspilleren har nylig signert en forlenget kontrakt med Crystal Palace i Premier League.

En spiller det kan være mulig å hente hjem er Jamal Lowe, en av heltene fra Wembley da Pompey vant EFL Trophy-finalen mot Sunderland. Han var også tomålsscorer og den store helten da Pompey sikret seg opprykk fra League Two til League One med 3-1-seier borte mot Notts County.

Fra 2017 til 2019 scoret Lowe 29 mål på 119 kamper etter at han ble hentet fra Hampton & Richmond Borough i januar 2017.

SE OGSÅ: Jamal Lowes spillerprofil

 

Har hatt høy lønn de siste årene

Lowe har 186 kamper og 39 mål i Championship etter at han forlot Pompey. Han har spilt for Wigan, Swansea, Bournemouth og QPR i Championship. For Bournemouth ble det også et par kamper i Premier League, men nå er han altså frigitt av Bournemouth og står uten klubb.

Forrige sesong var han utlånt til Swansea og scoret ni mål på 33 kamper for dem i Championship.

Lowe har også blitt landslagsspiller for Jamaica etter at han forlot Pompey. Nå er han 29 år (fyller 30 i juli) og trolig klar for en siste god kontrakt. Spørsmålet er om Pompey har penger nok og er attraktive nok til at Lowe velger å returnere til Fratton Park.

The News skriver at lønn trolig er den største utfordringen ettersom Lowe nå kommer fra en Premier League-klubb hvor han har hatt en god kontrakt.

Pompey er ikke i nærheten av å kunne tilby Lowe en lønn han har hatt de siste sesongene, og spørsmålet er også om hvor langt en skal strekke seg for en spiller som fyller 30 år og ikke kan selges videre.

På plussiden har vi her en angrepsspiller som har vist at han kan levere på Championship-nivå og han er veldig glad i Portsmouth. I et intervju med The News fortalte han at Pompey er han favorittklubb. To av hans tre barn er også født i Portsmouth.