Fortsetter i League One

Joe Raffert var skuffet over å ikke få bli med Pompey opp i Championship. Nå skal 30-åringen fortsette karrieren i en ny klubb som jakter opprykk fra League One.


NYHETER: Han var et førstevalg på høyrebacken i 2023/24. Joe Rafferty bidro sterkt til opprykk for Pompey og han spilte 42 kamper forrige sesong.

Ved sesongslutt fikk han likevel ikke tilbud om ny kontrakt. Han uttrykte skuffelse og overraskelse over det, og Rafferty ble sitert på at han mente han fortsatt kan gjøre en god jobb i Championship.

«I felt like I was the right person for the job next season in the role but he explained that it was something slightly different he wanted. It was a disappointment and a bit of a shock but that’s football – I had something in the back of my mind preparing me for it», sa Rafferty til BBC.

 

Rotherham

Nå er det klart hvor Rafferty skal fortsette sin karrière. Rotherham endte sist i Championship i 2023/24, men skal satse for å rykke rett opp igjen. Rotherham har også vært et heislag mellom Championship og League One de siste sesongene. Rafferty har skrevet under på en toårskontrakt med Rotherham. Han kommer gratis fra Pompey.

Steve Evans er manager etter at Leam Richardson (tidligere assistentmanager i Pompey) fikk sparken. Joe Rafferty er hans andre signering etter nedrykket. Rotherham har også sikret seg Peterborough-spissen Johnson Clarke-Harris.

SE OGSÅ: Joe Raffertys spillerprofil