Skademarerittet blir verre og verre

Etter et godt januarvindu og oppløftede seier lørdag, fikk Pompey i dag dårlig nytt på skadefronten. Svært dårlig nytt.


NYHETER: Fra før har Pompey Regan Poole og Alex Robertson, to av Pompeys aller beste spillere denne sesongen, ute med skade resten av sesongen. Dette i tillegg til andre langvarige skader som Zak Swanson, Tino Anjorin og Ben Stevenson.

I dag kom det fryktelige beskjeden om at tre spillere til er ute med skade resten av sesongen.

Tom McIntyre (bildet over) fikk i formiddag beskjed om at Pompeys anke etter hans utvisning lørdag var tatt til følge. Han trenger ikke å sone karantene for det røde kortet.

Det betyr derimot lite ettersom han også fikk beskjed om at skaden han pådro seg i duellen er så alvorlig at han er ute resten av sesongen.

McIntyre ble kjøpt fra Reading før deadline og gjorde sin debut mot Northampton lørdag. Tidlig i 2. omgang fikk han rødt kort hva som så ut som en ren takling. Han ble selv skadet og måtte hjelpes av banen. Nå er det klart at han pådro seg brudd i ankelen og ikke kan spille mer fotball denne sesongen.

SE OGSÅ: Tom McIntyres spillerprofil

 

Også Morrell og Devling

Om det ikke var ille nok med McIntyre ute resten av sesongen, fikk Pompey i dag også beskjed om at de to spillerne som måtte ut med skade mot Oxford tirsdag forrige uke også er ute resten av sesongen.

Vår walisiske landslagsspiller Joe Morrell pådro seg en kneskade og den er så alvorlig at han ikke kan spille mer denne sesongen. Han må nå opereres.

Unge Terry Devlin har ved flere anledninger gjort sine saker bra. Nå er også han ute resten av sesongen. Devlin landet på skulderen mot Oxford og selv om en først ikke trodde det var så ille, viste det seg at han også må opereres. Devlin er også ute resten av sesongen.

Dermed har Pompey fem spillere, som alle ville vært høyaktuelle for laget, ute med skade resten av sesongen: Midtstopperne Regan Poole og Tom McIntyre, samt midtbanespillerne Alex Robertson, Terry Devlin og Joe Morrell.

 

Hovedtrener John Mousinhos kommentarer

«With Joe, there was unfortunately a small piece of cartilage that chipped off his knee, so he’s in for surgery today. That’s going to be him for the rest of the campaign, although the good news is that we feared it could be ligament damage, which would have seen him out for a lot longer. We don’t how the operation has gone yet – and we hope it’s gone well – but he should be back for pre-season.

Terry’s shoulder injury is a lot worse than we originally thought and he’s also set for surgery after landing on it awkwardly. We’re again looking at three-plus months for his recovery, so that will again take us through to the end of the season.

There was further blow when we got the news from Tom’s scan that there was a fracture in the ankle and we’re looking at around 12-14 weeks for that. It’s a tough one to take after only just signing him and the fact he went into the challenge honestly, which showed from the red card being overturned. You look at every injury and how you can do things differently, with training and the player load, but it’s just down to bad luck.”

Joe Morrell.