2023-24 Opptakt Bognor Regis Town – Portsmouth (pre-season)

Pompey stiller trolig en sterk startellever i kveldens treningskamp mot Bognor Regis Town.


FORHÅNDSSAK: Med avspark klokka 20.45 i dag skal Pompey spille sommerens første treningskamp i England. I Spania spilte Pompey mot FC Europa fra Gibraltar og vant 1-0 etter scoring av Colby Bishop på straffespark.

LES OGSÅ: Europa FC-Portsmouth 0-1

Da testet John Mousinho ut hele 21 spillere. Det er ventet at det ikke blir så mange i aksjon i kveldens kamp mot våre venner i Bognor Regis Town. Sannsynligvis stiller Pompey en sterk startellever, og trolig får Gavin Whyte og Kusini Yengi, som ikke var med til Spania, spille for Pompey for første gang i kveld. Det samme gjelder Joe Morrell og Paddy Lane, som heller ikke spilte sist.

Journalist i The News, Neil Allen, skriver også dette på Twitter i dag:

 

Etter kveldens kamp har Pompey fire treningskamper igjen før seriestart hjemme mot Bristol Rovers lørdag 5. august.

Fredag 14/7 mot Gosport Borough
Lørdag 15/7 mot Havant & Waterlooville
Tirsdag 25/7 mot AFC Wimbledon
Lørdag 29/7 mot Bristol City

Sistnevnte kamp er på Fratton Park. De tre andre spilles borte.

 

Litt om Bognor Regis Town

The Rocks spiller i Isthmian League Premier Division, det tilsvarer nivå 7. Laget spiller sine hjemmekamper på Nyewood Lane, som har en kapasitet på 4.500.

Manager er Robbie Blake, som har en fortid som blant annet trener i Pompey. Han har flere tidligere Pompey-spillere i sin spillerstall. Calvin Davies, Bradley Lethbridge, Alfie Bridgman og Dan Gifford er alle spillere en kan kjenne igjen om en har fulgt med på Pompeys EFL Trophy-kamper eller fulgt akademiet.

Selve gressmatta ser flott ut før kveldens kamp:

Norske Snorre Strand Nilsen spilte for Bognor Regis Town på utlån fra Pompey i 2015. Nå er Strand Nilsen en sentral spiller på norske Kristiansund.