Våre to fremste salgsobjekter

Marcus Harness og Ronan Curtis er ønsket av klubber i Championship. Med kun ett år igjen av kontrakten for begge to, er et salg i sommer ikke utenkelig.


NYHETER: Heller ikke denne sommeren er det ventet at Pompey vil bruke mye penger på å hente spillere. Det er hovedsakelig spillere på lån eller spillere som står uten kontrakt som er aktuelle.

Skal Pompey bruke penger på overgangssummer i sommer, må det trolig selges først. Det er da våre to rutinerte kantspillere (som kan brukes i flere offensive posisjoner) Marcus Harness og Ronan Curtis som er aktuelle ettersom det er interesse for dem begge fra Championship-klubber. Sannsynligvis vil Pompey få et sted mellom 500.000 og 1 million pund per spiller. Mest sannsynlig nærmere 500.000 enn 1 million med tanke på at de nå kun har ett år igjen av kontraktene sine.

 

Ryktes til Swansea og Blackburn

Både Swansea City og Blackburn Rovers linkes til Marcus Harness i sommer. Pompey betalte selv 750.000 pund for å hente Harness fra Burton og han står med 31 mål på 144 kamper for Pompey etter tre sesonger i klubben.

Det ryktes at Pompey ønsker å få 750.000 for å vurdere å slippe han nå, ett år før kontrakten hans går ut. Harness hadde egentlig kontrakt som gikk ut ved sesongslutt 2021/22, men Pompey hadde en opsjon på å forlenge denne. Det ble gjort, trolig for å hindre at Harness forlot klubben gratis, men Harness er ikke uerstattelig og det har i sommer vært rykter om både salg og byttehandel der Harness forlot Pompey.

SE OGSÅ: Marcus Harness sin spillerprofil

 

Championship, League One eller skotsk toppserie

Ronan Curtis har nå fire sesonger bak seg etter å ha kommet fra irsk fotball sommeren 2018. Han har 50 mål på 188 kamper og er til tider meget god i League One, men han har vært for variabel til å skyte Pompey opp eller få klubber på høyere nivå til å bla opp nok penger til at Pompey vil selge.

Det skal ha vært bud på Curtis både i januar og tidligere transfervindu, og nå er Curtis igjen linket til flere klubber.

Preston, Cardiff, Blackburn og skotske Hibernian har alle vært linket til Curtis i sommer. Det er trolig snakk om en lavere sum for Curtis enn Harness. Det spekuleres i britiske medier i at Pompey vil la han gå for rundt en halv million pund.

Også League One-rival Derby County linkes til Ronan Curtis.

SE OGSÅ: Ronan Curtis sin spillerprofil