Viktige datoer i 2022/23-sesongen

23. juni slippes terminlisten for League One. Her er datoer verdt å merke seg i 2022/23-sesongen.


NYHETER: Har du begynt å tenke på neste sesong? Kanskje er du som undertegnede: Veldig klar for å få terminlisten slik at du kan begynne å planlegge tur til England.

Mens terminlisten for Premier League slippes torsdag 16. juni, må vi vente til torsdag 23. juni for å få terminlisten i League One. I den anledning arrangerer faktisk Pompey en såkalt fixture breakfast hvor både fans og sponsorer kan betale 15 pund for å spise frokost på Fratton Park og få høre hva hovedtrener Danny Cowley og daglig leder Andrew Cullen tenker i forbindelse med at terminlisten presenteres.

Terminlisten slippes klokka 10.00 (skandinavisk tid) denne dagen. (Også Championship og League Two sine terminlister slippes samtidig.)

 

Datoer verdt å merke seg

Her er noen datoer du bør merke deg for 2022/23-sesongen. Merk at i motsetning til Premier League og Championship, blir det ikke noe VM-pause for League One. Enkelte klubber kan få sine kamper utsatt om de har spillere i VM, men i utgangspunktet kjøres det kamper i League One under VM i Qatar.

30/7: Første serierunde i League One

1/9: Transfervinduet stenger

8/1: 3. runde i FA-cupen

26/2: Ligacupfinalen

19/3: Finale i EFL Trophy

3/6: Finale i FA-cupen

EKSTERN LENKE: Full oversikt over datoer for de ulike cuprundene