Alle seriekampene på iFollow

Kommende sesong kan du se alle Pompeys 46 seriekamper på iFollow.


NYHETER: Flere av våre medlemmer abonnerer på iFollow. Prisen er 140 pund i året. Fram til nå har en da fått se alle Pompeys seriekamper som ikke blir TV-kamp på andre kanaler, samt alle EFL Trophy-kampene.

Nå opplyser iFollow: «For the very first time, in the 2022/23 season all 46 of your team’s games are guaranteed to be shown live on iFollow, regardless of any television broadcast selections. Wherever you are in the world, when you can’t be there, be there with iFollow.»

Med andre ord garanteres det at vi får se samtlige 46 seriekamper på iFollow i 2022/23. Også de kampene som sendes på Sky.

EKSTERN LENKE: Her kan du bestille iFollow

Forhåpentligvis kan vi se mye jubel fra Pompey-spillerne på iFollow i 2022/23.