Var aldri i nærheten av å skyte oss til play-off

Tyler Walker ble hentet på lån for å skyte Pompey til play-off. Det ble en dyr fiasko for Danny Cowley og Pompey.


NYHETER: Det var knyttet store forventninger til Tyler Walker da Pompey klarte å sikre seg spissen på lån fra Championship-klubben Coventry. Pompey strakk seg langt lønnsmessig og blant annet rapporterer The News at Walker ble den best betalte spilleren i Pompey-stallen.

Walker ble derimot en stor skuffelse. På 15 seriekamper ble det kun ett mål for Walker, som spilte fra start i mange av disse kampene.

Men etter hvert som George Hirst fant formen og Aiden O’Brien viste seg som en langt bedre signering enn Walker, ble det mindre og mindre spilletid på Walker.

I de seks siste seriekampene var Walker skadefri og frisk, men han fikk ikke spille et eneste minutt. Den spilleren Pompey betalte mest var det rett og slett ikke bruk for.

 

Bidro minimalt på banen

I tillegg til å kun score ett mål, bidro Walker minimalt på banen. Han var en type spiss som knapt var involvert i kampene. Når han da i tillegg misset de få målsjansene han fikk og ellers sjelden var på rett plass til rett tid, ble dette en av de største lånefiaskoene Pompey har gjort de siste årene.

Det ble ikke en eneste assist heller på 25 år gamle Walker i løpet av hans 15 kamper for Pompey.

Denne oppsummeringen fra The News sier en hel del: «Certainly Walker’s body language reflected poorly, giving the impression he wasn’t interested. His was a lackadaisical on-pitch presence, portraying a figure lacking passion and a willingness to get involved.

Quite the contrast to the approach of the swashbuckling Aiden O’Brien, who breezed in during the same window and swiftly established himself as a fans’ favourite with his strong-running and commitment.»

SE OGSÅ. Tyler Walkers spillerprofil

Det skal sies at Walker har scoret bra med mål for andre klubber, så det er en god spiller der inne et sted. I Pompey fikk han det derimot ikke ut, til tross for masse tillit de første månedene. Forhåpentligvis kan han få fart på karrieren sin i en annen klubb.

Tyler Walker jubler etter det som ble hans eneste Pompey-mål.