Fryser billettprisene

Pompey har bestemt seg for å beholde de samme billettprisene som en hadde i 2019/20-sesongen – sist Pompey solgte sesongkort for en hel sesong med 23 hjemmekamper.


NYHETER: Det blir nok en sesong i League One – altså på nivå 3 – og en del supportere begynner å bli utålmodige. Det må nok mer til for å gjøre fansen skikkelig fornøyd etter en sesong hvor Pompey endte på 10. plass, men det er i alle fall en positiv og god nyhet Pompey presenterer denne uka.

Det blir samme pris for et sesongkort nå som for tre år siden (før korona). Som alltid lønner det seg også å kjøpe tidlig. Da får en såkalt early bird-pris. Her er prisen for sesongkort på Fratton Park:

EKSTERN LENKE: Informasjon om hvordan du kjøper sesongkort

Daglig leder, Andy Cullen, kommenterer:

“The club recognise the increases in energy costs and the general cost of living, which will massively impact the personal finances of so many of our fans.

“The club itself will also incur significant extra costs next season, but we are determined to do our best to grow support – especially given the increases in stadium capacity afforded to us by the completion this summer of the works in the North Stand and South Stand.”