Har spilt sin siste kamp for Pompey

Paul Downings kontrakt med Pompey går ut ved sesongslutt. Resten av sesongen skal Downing spille for Rochdale på utlån.


NYHETER: Den 30 år gamle midtstopperen har rett og slett vært en fiasko i Pompey-trøyen etter at han ble hentet fra Blackburn sommeren 2019.

Han skrev under på en treårskontrakt som trolig gjorde ham til en av klubbens bedre betalte spillere. Hans prestasjoner på banen har vært svake.

Nå skal det sies at han også har vært plaget av en del skader, men når han har spilt har det vært en rekke svake prestasjoner. Totalt står Downing med 27 kamper for Pompey på 2 1/2 år.

SE OGSÅ: Paul Downings spillerprofil

 

Skal spille for Rochdale i League Two

Nå skal Downing spille for Rochdale i League Two resten av sesongen. Det at Downing går på lån til Rochdale fram til sommeren, betyr at han har spilt sin siste kamp for Pompey. Ved slutten på låneoppholdet er også hans kontrakt med Pompey over.

Trolig er denne løsningen valgt ettersom Rochdale ikke kan betale hele hans lønn. Det spekuleres i at Pompey fortsetter å betale halve lønna til Downing mens han spiller for Rochdale.

– Paul er en strålende proff og vi ønsker han lykke til videre. Han har vært uheldig med noen skader denne sesongen og han har ikke klart å finne tilbake til startelleveren, men han er en intelligent forsvarsspiller og et flott menneske, kommenterer Pompeys hovedtrener Danny Cowley.

Rochdale rykket ned fra League One forrige sesong og strever på nedre halvdel i League Two denne sesongen.