En spiller det er store forventninger til

Selv om han ikke har satt sitt preg på Pompey ennå, er det store forventninger til lånesigneringen fra Arsenal: Miguel Azeez. 


NYHETER: Han fylte 19 for ei uke siden, Arsenal-talentet Miguel Azeez, og skrev under for Pompey i slutten på august. Han skrev da under på en lånekontrakt for hele sesongen 2021/22, men Arsenal har muligheten til å hente ham tilbake i januar.

Midtbanespilleren har en rekke u-landskamper for England og debuterte for Arsenals førstelag i Europaligaen forrige sesong. Det er store forventninger til Ezeez på Emirates, og han sammenliknes blant annet med Saka og Smith Rowe, som er sentrale i Arsenals førsteellever nå.

Ikke overraskende er det også store forventninger til Azeez på Fratton Park nå, men han har foreløpig ikke markert seg veldig. Han debuterte i hjemmekampen mot Cambridge (tap 1-2), men det er eneste kamp han har spilt for Pompey så langt. Nå er han ute med en lyskeskade og er trolig ikke aktuell til lørdagens kamp mot Sunderland heller.

SE OGSÅ: Miguel Azeez sin spillerprofil

 

Danny Cowleys kommentarer

– Dette er en avtale vi har jobbet med gjennom hele sommeren, og vi er veldig glad og takknemlige for at den gikk i orden. Det var mange klubber som var interessert i ham, og han er da også en gutt med veldig gode ferdigheter. 

 

Miguel Azeez sine kommentarer

– Spillerne jeg vil møte i League One med Portsmouth vil ha mye mer erfaring enn de spillerne jeg er vant til å møte. Det vil sikkert ta meg noen kamper å komme i gang, men jeg er ikke bekymret for å spille i en fysisk tøff liga. Jeg er sterk og gleder meg til utfordringen.

– Fansen kan alltid regne med at jeg vil gi 100 prosent i alle kamper, og jeg håper jeg i tillegg kan begeistre supporterne og score noen mål. Jeg har hørt mye om hvor bra supporterne er her i klubben. Jeg gleder meg til å spille foran dem. De var en stor del av årsaken til at jeg ønsket å komme hit.

– Emile Smith Rowe spilte i Huddersfield på lån under Danny Cowley. Jeg har snakket med Emile om hvordan det var, og han ga han god feedback. Jeg ser fram til å jobbe under han her. Nå har jeg vært i Arsenal siden jeg var fem år gammel og jeg ser veldig fram til å spille seniorfotball. 

Miguel Azeez i sin debut for Pompey.