En offensiv back fra Millwall

Mahlon Romeo har allerede gjort noen solide kamper etter å ha kommet på lån fra Millwall.


NYHETER: Han spilte en god kamp for Millwall da de slo Pompey ut av ligacupen i starten på sesongen. Like før transfervinduet stengte, signerte Mahlon Romeo en utlånskontrakt fra Millwall til Pompey for hele 2021/22-sesongen.

Han har allerede spilt seks kamper for Pompey. Han debuterte i EFL Trophy-kampen (3-5-tap) mot Wimbledon og har deretter spilt fem seriekamper – senest mot Burton i går kveld.

Romeo (26) regnes som en offensiv back, og har da også blitt brukt som høyre vingback av Danny Cowley.  Han har en assist så langt for Pompey, og selv om Pompey har sluppet inn mye mål de siste kampene er han blant spillerne som har kommet best fra det.

SE OGSÅ: Mahlon Romeos spillerprofil

 

Danny Cowleys kommentarer til signeringen

– Dette var en avtale vi ikke trodde var mulig å få til, men vi takker Millwall og Mahlon selv for at dette gikk i orden før tidsfristen gikk ut. Mahlon er veldig atletisk og anvendelig. Han kan spille på begge sider og våre supportere vil elske ham. Dette er en ypperlig signering for Portsmouth FC.

– Han er ikke bare en spiller som har spilt i Championship, men han har prestert bra over tid på det nivået, sier Cowley til Pompeys offisielle webside.

Romeo har over 200 kamper for Millwall. Over 100 av dem er kamper i Championship.

 

Mahlon Romeos kommentarer

– Jeg er glad for at jeg får sjansen i en så stor klubb som Portsmouth. Jeg har likt meg godt i store perioder i Millwall, men det føles som et riktig tidspunkt for meg å prøve noe annet nå.

– Ser en på laget her i Portsmouth, er det mange spillere som tidligere har spilt i Championship. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med dem og gli inn her på Fratton Park.

– Jeg er offensiv og alltid klar for å starte en overgang så snart vi vinner ballen, sier Romeo om seg selv.